Jag tvivlar på min styrka

För första gången är jag ärligt talat livrädd för att flytta från träningsboendet. Verkligheten har sprungit ikapp mig.

Jag befinner mig mitt i en brytningsgräns. Jag orkar inte mer.
Att hålla mig uppe och stark. Säga att det är bra. För det är inte bra.
Men jag ljuger främst för mig själv. När jag i skapandes anda bara förtränger sanningen.

Jag vill inte sova. Rädslan är som en tickande bomb i min puls och kropp.
Jag känner mig så vek och svag.
Ett slocknade ljus.

Jag kommer inte fixa detta längre, känns det som. Jag är ett vrak. Men att lyssna på The Agonist skänker mig lite lugn åtminstone, men inte tillräckligt.

6 kommentarer på “Jag tvivlar på min styrka

  1. Flytten kommer säkert att gå bra. Men jag kan förstå att förändringen från träningsboendet känns skrämmande och tar förmodligen mycket energi – då är det lätt att känna sig svag. Men förändringen är ju också ett framsteg – du tar helt enkelt ett kliv framåt. Lycka till med flytten.// Åsa Sjöberg

    Gilla

  2. säg inte så syster:(du kommer klara det även om det är riktigt tuff:( hade en sån känsla när ja flyttade från mitt träningboende i tälje men du klarar det.även om det känns tufft.finns här för dej<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s