Jag pickar bort skabben

Trots att jag är sliten, börjar saker och ting bli bra igen. Bättre i alla fall.

När jag är i en svacka, som denna jag haft … jag tror ärligt talat att jag ska dö.
I för sig har jag inte heller gjort saker som hjälper mig. Så att lyssna på Marilyn Manson är strucket för tillfället. I slutet blev det bara värre att lyssna på Marilyn Mansons nedstämda Industrial metal texter. Nu lyssnar jag istället på Patti Smith och The Agonist.

Sen kommer även fler saker upp, små knep som gör saker och ting lättare att hantera.

Även fast jag väntar på att saker ska reda ut sig, behövs ibland mer. Även fast det tar emot att säga emot den svarta sidan inom mig, blir det lättare sen. Det gäller att finna ett ljus, i mitt fall denna gång var det kraften och envisheten som jag återkallade.
Tiden är för värdefull för att lättvindigt kastas bort.

5 kommentarer på “Jag pickar bort skabben

 1. http://www.youtube.com/watch?v=btwXvHsoNYA ett välbekant band som remixar ett annat inte så obekant band(vars egna beskrivning på vad de spelar för musik fick mig att garva: industrial jungle pussy punk). Det kommer kanske ta tid att ta sig ur svackan men jag tänker stötta dig på vägen med alla medel jag kan! Kram//Snake

  Gilla

 2. är oxå i en sån jävla svacka.men vaknade upp igår efter förrigår ångest jävla attack och det kändes som man va bakfull typ.minns inte mycket vad som hände.men vi två kämpar.du vet vart ja finns syster<3

  Gilla

 3. Tack för denna länk, bra remix! Men Industrial jungle pussy punk … unikt måste man ju säga ^^Tack för ditt stöd, jag uppskattar det till 200 procent ska du veta ❤ Tänker på dig. Kram!

  Gilla

 4. Ångestattacker är verkligen skrämmande att drabbas av, men det är som du säger, vi tillsammans och vi kommer ta oss ur denna gång också ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s