Man når en gräns då man inte orkar mer

Jag har bestämt mig för att låta denna skitperiod jag haft vända tillbaks där den egentligen hör hemma.
Jag orkar inte att må så här längre. Då min hjärna slinter allt oftare, ångesten som liknar en dödsångest, den som sliter mig i stycken. Jag orkar inte med att vara så orkeslös och blasé som blivit en del av min vardag.
Det är dags nu, att må bra och inte bara vänta in. Jag går till handling, allt för att börja må bättre. Bli Jag igen. 

5 kommentarer på “Man når en gräns då man inte orkar mer

  1. Det är det. Men det tar bara lite tid att förstå och vilja något annat än att glo på ingenting. Hoppas att du har det okej ❤ Tänker på dig. Kram!

    Gilla

  2. Vad roligt, har du sagt en komplimang till en främling än då? =)Jag mår skapligt, dock stukat samma fot två gånger, ochen tredje gång förut, i mina superläckra nya skor som liggernu uppe på bloggen.Fan vad pinsamt, mitt i stan… *suck*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s