I don’t wanna explode in fear a dead astronaut in space

Klockan är snart fyra på eftermiddagen, och det är först nu jag har haft ork till att sätta på datorn. Till skillnad från vad det annars brukar vara, då den står på nästan hela dagen.
Jag vet inte ens varför jag ärligt talat försöker skriva något här, som det inte blir bra. Det ända jag kan säga är att jag är sliten på hög skala, så inget som brukar fungera fungerar nu.

Energin är i botten och min hjärna slår i slint allt oftare. Jag får ångestattacker som inte är långt ifrån dödsångest, min kropp är helt orkeslös och mina rutiner har blivit smått rubbade, som inte är ett dugg bra.
Detta är bara några av sakerna som ställer till det för mig. Jag kan inte heller summera eller sammanfatta bättre en såhär. Bara lösa trådar. Som jag inte fattar ett skit runt omkring mig eller ens om mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s