Bättre …

Det är någorlunda bättre … Två dagar tillbaks har jag varit helt körd i huvudet, och inte haft en gnutta energi. För det mesta har jag legat på golvet och stängt av hela systemet i kroppen. Kolla på en fläck utan egentligen kolla på den. Nu med tanken på flytten, verkar jag inte ens klara av ett litet problem. Blir helt väck, fräser och är irriterad, arg över situationen. Blir taggig, sade en person till mig. Håller med om den beskrivningen.

Men det känns nu, att känslan jag har haft mattas av. Dödsångesten och känslan av att brinna upp. Att vara sårig och det klösande inombords.

Mot slutet av kvällen igår, fick jag en riktigt dum idé i skallen, för skamfull för att ta upp det. Jag har min trötthet från gårdagen att tacka för, och bristen på tid för att det inte inträffade. Annars kanske jag inte skulle varit vid liv nu …

Det gäller att fokusera, lättare sagt en gjort. Men jag försöker hålla mig kvar vid den känslan jag har nu, att jag känner mig bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s