Kreativiteten är mitt liv

Jag är i en period nu då inspirationen går som ett löpande band. Jag producerar grejer som en maskin. Just nu är jag i fart med att brodera, göra askar och annat små pyssel. Den senaste idén kom jag på igår kväll. Har tänk att göra som en fotobok med minnen från tiden då jag bott på träningsboendet. Så det blir att framkalla bilder inom kort tid. Så idén inte försvinner.

Fick en kommentar igår att det inte är så konstigt att jag är trött. När jag är så kreativ som jag är nu. Sen är det annat också, packar flyttkartonger, rensar saker och så vidare.
Men även om jag är trött, så är känslan av tillfredsställelsen starkare. Konsten, skrivandet och kreativiteten är mitt liv. Det jag vill lyckas med i framtiden och aldrig kommer prioritera bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s