Sorg, spänning och förväntan

Sitter vid datorn med en plastpåse med is i på ena kinden. Min ena kindpiercing krånglar. Den har varit, och är svullen och det är lite sårigt. Men det har blivit bättre efter isen och saltvattenlösning.

Igår var det en bra dag, men också sorglig. Jag har sagt ett sista hej då till en personal, som står mig väldigt nära. Efter vi pratat om minnen och om tiden här, och efter han gått började jag gråta. Det känns väldigt jobbigt att jag inte kommer att få träffa honom mer. Men jag försöker tänka på alla bra tider vi haft tillsammans … Det känns bättre en än sorg som värker inom en.

Annars läser jag mycket om dagarna och lyssnar på musik. Just nu är det mycket Eths, The Agonist och Meshuggah som spelas. Jobbet rullar på som vanligt och jag fortsätter att packa ner mina saker i flyttkartonger. Även fast flytten känns jobbig, så är ändå känslan av spänningen och förväntan starkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s