Man tar en sak i taget

Flytten närmar sig nu, mycket … Det märkte jag igår när jag har sagt ett sista hej då till den första personalen på boendet. Det var en blandad känsla, den ena av mig ville gråta en tår, men det gjorde jag inte, inte denna gång.
Jag väntar på den smällen, att hejdlöst gråta … jag vet inte, men jag tror det kommer hända någon gång, eller kanske några gånger innan jag flyttar.

Man tar en sak i taget … Packar smått varje vecka. Så man slipper att bli sönder stressad mot slutet. Man låter saker ske av sig själv, låta känslorna vara. Och se vad som kommer härnäst.
Men att inte heller trycka bort dem, känslorna. De behöver kännas, tror jag. För detta är en stor förändring. Men denna gång har jag inget att förlora.

Tänk bara att texta en vän, vill du hänga med till stan? Att bara kunna gå själv också, utan super krångliga bussresor.
Att få känna sig hemma, i sin alldeles egna lägenhet. Och veta, här ska jag bo nu, här är mitt hem.

En kommentar på “Man tar en sak i taget

  1. Ja, jag vill ju inte ha barn, så på det sättetär det inga problem.Men det gör galet ont, och blöder väldigt mycketdå jag är väldigt känslig med just sådant.Ja, och nu mår jag galet illa också, så jag spyrvarje dag, så maten får jag inte behålla ändå..Så att äta normalt är omöjligt.Den här helgen gör jag inget alls.Vad hittar du på? =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s