Nu drar jag igång med dagens låt igen

Idag: MeshuggahSuffer in Truth

Det var ett tag jag körde med dagens låt här på bloggen, men sen föll det på is har jag märkt först nu. Men drar igång den igen har jag tänkt mig, som jag älskar musik. Hoppas att jag kan inspirera er som älskar musik. Det blir väl mest Metal och elektronisk musik. Men det äger i mina öron, som dessa killar gör. Obegripliga musiker skulle jag vilja säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s