Kreativitet utan kaos?

Går det att vara kreativ utan att skapa kaos? Mitt nya svar på den frågan skulle bli ett ja. Kanske har sagt detta mycket, vilken hjälp Strattera gjort mot min ADHD. Där mitt kaos har varit orsaken. Nu förtiden när jag är kreativ är jag samtidigt organiserad. Jag pysslar och målar på, men istället för att riva fram allting jag kan få tag på över golvet, tar jag det jag behöver och lägger det på köksbordet istället. Kan säga att det är mycket lättare att få ordning på sen. Som i längden sparar den energi jag behöver till annat. Man kanske kan kalla det ett balanserat kaos av kreativitet … Eller vad jag vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s