2 kommentarer på “En trötthets klassiker

  1. lolhur kan du lyckas att hälla i filmjölk istället för mjölk?och hur smakade det?själv gjort liknande tabbetskulle göra dipp och råkade ta en liten filmjölk på 3 dl istället för gräddfil men det var faktiskt helt okej och blev säkert nyttigare oxåkram på dig sötisen min

    Gilla

  2. Hahaha jag undrar det med faktiskt …. men var väl väldigt trött. Hmm jag smakade det inte, som det blir klumpar typ jag trodde då att mjölken var gammal och möglig, så jag kollade på paketet och såg, men va fan? Filmjölk liksom haha.Jo, kan tänka mig att det funkar med fil också. Men gräddfil är ju lite godare ändå ^^Kramar, saknar dig maaasor ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s