Om gårdagen

Av flera anledningar igår, har det varit den bästa dagen på väldigt, väldigt länge. Har nog aldrig, eller jo var så lycklig som då. Men jag kan resumera med att det har varit en av de bästa dagarna som jag någonsin haft.
Det är svårt att samla de rätta orden. Men att allt hängt med, psykisk, fysiskt, positiv energi och ett lugn. Det är sällan en dag i mitt liv är så fulländad.

Dagen började med att jag var utvilad när jag vaknade. Jag tog det lugnt på morgonen. Men det regnande under hela förmiddagen, och jag blev inte glad när nu mina 1 års gamla hörlurar pajade. Men 1 år, det är ett rekord långt liv för mig när det gäller hörlurar.
Men jag skulle till stan och jag passade då på att köpa ett par nya, som är helt fantastiska. Det är verkligen en livskvalitet.
Dagen fortsätta utan någon särskild ångest, stress eller oro. Eftermiddagen var toppen, då jag fick mycket positiv respons, ni kan läsa om det -här-
Under kvällen tog jag det lugnt, fortsatte med min tant syssla, att brodera. Såg på film och bara tog det lugnt. Och jag somnande sedan utan problem. Att tillägga är att den nya medicinen kan ha gjort en verkan.

Detta kanske inte låter så wow för någon annan. Men sådana dar som denna är inte ett vanligt förekommande i mitt liv. Då mitt liv annars kretsar mycket till trötthet, ångest, diagnoser och stress. Så vare dag som denna, uppsattar jag med kärlek.

3 kommentarer på “Om gårdagen

  1. Gör det, men glöm inte att ha i minst en påse med ett neutralt te, som Earl grey, annars blirdet för sött. =)Vad skönt att det verkar flyta på så himla braför dig, blir verkligen glad för din skull!Hoppas det går bra med det nya boendet också!Jag mår sådär… Mycket mat/vikt/kroppsångest,och sedan alla jävla missfall.Men jag överlever… ?! ;D

    Gilla

  2. har du oxå för dig speciella sakerom maten? som att det finns saker du inte kan äta,inte tycker omeller är känslig för?har du några problem med maten alls liksomdet blev lite svårt att förklara härmen typ som om du skulle vara rädd för att testa ny mat och så därser att detta blev jätterörigt nu dock så säg till om jag ska vara tydligare

    Gilla

  3. Det är lugnt, förstår hur du menar. Men svaret är nej, har faktiskt aldrig haft svårt för mat eller så. Ibland har jag däremot mani kring träning och matens portioner.Så vet inte riktigt om jag kan hjälpa dig, som jag inte har så stora erfarenheter om det själv. Men det viktigaste, trots som du känner, är att inte sluta äta. Ens krafter tar slut och om mår ännu sämre psykiskt. Det jag kan rekommendera ändå är att prata med någon som vet mycket om ätstörningar. Vet att du försökt (försöker)? Men det är svårt som jag fattat. Men det är viktigt att du står på dig, för om du verkligen behöver hjälp, så ska du kunna få det tycker jag! Älskar dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s