Att känna sig lyckad, fulländad som konstnär

Jag for upp ur datorstolen, skrek med olika stämmor, viftade med armarna, studsade upp och ner och hjärtat klappade fort. När jag såg att jag fått en mycket positiv respons på Facebook:

I våras så målade jag en tavla utifrån Eths senaste skivomslag. Jag delade den på Eths sida på Facebook. Och idag fick jag svar från gruppen själv, så här skrev de:

Hi Vanjavit,

We have now administration of this Eths page, thanks for this 🙂

This page will be merge in https://www.facebook.com/EthsPage.

Can you post this in the EthsPage? It is really beautiful, we love it!

// Eths

Bara att veta att de har sett på den, och antagligen beundrat den som de säger de tycker den är väldigt vacker och att dom faktiskt älskar den. Fan alltså, den är stort för mig, betyder så, gillar inte att svära men så jävla mycket.

Och ett faktum är, och varför reaktionen är så stark för mig är att denna grupp, Eths, betyder så mycket för mig nu på den senare tiden, och när jag målade denna tavla lyssnade jag enbart på dem. Och nu när de skrev detta, såklart man känner sig fulländad. De gillade det jag gjorde, älskade det. Och jag menade varje penseldrag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s