Run to hell

Ut och springa snart! Laddar upp med Eths och alla andra bra Metal band. Kan inte rå för det, men jag gillar att flippa ur framför kameran. Så här ser jag alltså ut när jag ska springa, men det kunde lika gärna varit så att jag velat äta upp barn och alla skit politiker, men så är det inte, givetvis … eller jo. Politikerna i alla fall.

En kommentar på “Run to hell

  1. It's good to be back! ;DDen här gången skall jag inte försvinna.Min dator dog tillfälligt, och så längedet inte sker igen, så är jag kvar att stanna! =DHur är det med dig?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s