Något av det jag inte vet

Jag förstår mig inte på mig själv, och dessa labila humörsvängningar. Jag blir som en katastrofal, mörker tänkande människa, men sen efter ett tag. Varför mådde jag sådär för egentligen?

Som läget är nu, känner jag mig virrig på något sätt. Som jag försöker hitta något, en exakt anledning. Fast jag inte vet vad jag vill få reda på. En förvirrad känsla. Men det jag fångar upp är inte ett sammanhang, utan fragment, delar av något jag så gärna vill få ihop, som ett pussel. Men jag får inte någon ordning på det, det olösta.

Jag vet inte varför jag mår som jag gör. Är det flytten om en månad, som tränger sig in lite närmare för varje dag? Är det separationsångestens bistra smak jag kan känna av ibland? Vad är det som känns i mig, vad är det jag känner … Men jag är som ett frågetecken inför mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s