Mörker

Det är nästan inget som känns roligt för mig längre. Musiken gör mig inte gladare, promenaderna känns mest långtråkiga än givande, ljudböckerna är bara okej, att se på tv gör mig uttråkad och att skriva känns meningslöst. Ändå sitter jag här och skriver och låter mest som ett ynkligt barn som inte får vad den vill. Fan ja, vad jag gnäller, och det måste jag ju också säga.

Det som jag gillar mest med livet, att skapa. Att måla och att skriva. Det finns inget till att vara kreativ. Det jag gör känns inte tillräckligt. Det jag skriver blir inte bra. Samma som med det jag målar.

Känner mig förskräcklig. Låg. Jag är inte tillräcklig. Inte ens till mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s