Klagosångerna inombords

Vädret är dåligt, likasom jag är dyster. Klagosångerna inombords. Bitterheten är syrlig och tankarna mörka …

Jag är frustrerad över detta liv, denna ständiga trötthet. För det är så det är, orken finns sällan där. Aspergern gör mig nästan ständigt sömndrunken. Gör mig mer mottaglig för ångest. Ja, denna ångest … och stress. Jag behöver en elektrisk blixt inom mig. Något som får mig att fatta till. Men nej, sällan är det rätta ordet för det.
Tröttheten är, likt ett massivt spektrum, av ingenting.

Nej nu, lyssna på ljudbok och hoppas på bättre humör, sinnesstämning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s