Solskenet

Jag har det bra. Jag mår bra, tre ord jag sällan yttrar. De kaotiska dagarna verkar vara förbi, för denna gång. I min värld återkommer stormen. Men just nu njuter jag ute i solen, dricker kaffe och varvar mellan att lyssna på musik och ljudbok.

När ska jag sluta att förvånas, kanske aldrig. Mitt dubbla, svart vita humör kan svänga på nolltid, och än blir jag förvånad. Nu när det vänt till vitt, fattar jag inte riktigt, vart tog alla tankar vägen? Samma som min stress och ångest? Blir inte klok på mig själv, kan jag säga.

De senaste dagarna har jag börjat att ta tag i mer praktiska saker. Har skaffat en hemförsäkring, och ringt för att säga upp ett abonnemang. Japp, jag är duktig. En liten klapp på min egna axel.

2 kommentarer på “Solskenet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s