Sömnsvårigheter

Det är sådär nu … Har börjat att få problem med sömnen, som inte är ett dugg bra. Sömnen är livsviktig för mig.
Som när jag inte får en fungerande sömn brukar jag bli paj i huvudet i slutet. Och vad jag menar med paj i huvudet är, psykoser och ångest +100. Det är inte alltid det slutar så, men när jag har haft en dålig sömn under en längre period kan det bli så.
Så jag försöker undvika det … Jag skickade även ett sms igår till personalen sent på natten, skrev att jag behövde medicin och hoppades att någon skulle märka det. Men tyvärr, jag vet att jag borde ringt istället men jag var för trött för det.

Mina tankar slutar aldrig att snurra, det är därför jag har svårt med sömnen. Min hjärna slutar aldrig tänka alltså. Får inte tyst på allt som snurrar kaotiskt. Jag försöker att läsa mig trött, lyssna på ljudböcker och musik, ligga på spikmattan. Men ändå somnar jag inte, det dröjer länge tills jag gör det.

Effekten detta har fått är att jag är så trött att jag knappast orkar gå upp, är helt orkeslös i kroppen, orkar knappast promenera och städar monotont som jag vore en zombie.

Jag vill ha min vanliga energi tillbaks.

2 kommentarer på “Sömnsvårigheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s