Är nog lite smått sur idag …

Jag är så kolossalt uttråkad. Dagarna som varit har varit tråkiga rakt igenom …. nästan i alla fall.
Midsommaren har också varit tråkig. Förutom när jag badade (jävligt kort tid), även fast det var isande kallt. Sedan solade man lite och läste det senaste numret av Close-Up. Då hände det något i alla fall …
Midsommar är inte heller min grej. Nej tack till sprit eller en dum midsommarstång. Är inte så Svensson av mig, jag föredrar kultur istället.
Hoppas i alla fall att eran midsommar har varit bättre en min, för vänlighetens skull.

Det är fortfarande det där med balansen, för några dagar sen har jag varit så trött att jag nästan varit illamående. Samtidigt som jag nu går runt i lägenheten utan någon ide alls på vad jag ska göra. Så går runt och plockar i lägenheten och försöker även få bort färg från vardagsrumsgolvet då jag målat ibland utan att tänka på att ha något underlag. Så är det när man är konstnär, en ide kommer sen struntar i allt annat. Men det kan ju även ha något med min förbaskade ADHD att göra … är nog lite smått sur idag.

5 kommentarer på “Är nog lite smått sur idag …

  1. Jo midsommar va ok. Satt med våra grannar och umgicks. Gjorde egen midsommarstång, åt god mat, lagom med alkohol ( inte jag då då jag vägra dricka. Gillar i te tanken vad alkohol kan göra med en), på kvällen gick vi hem till oss o satt hemma hos oss på vår altan med ca 30-tal ljus tända o infraVärmaren på. Vaknade dock på helt fel sida den morgonen. Hade kunnat ligga kvar i morgonrocken och gömma mig under mitt täcke resten av dagen. Fin du är på bilden! Kram

    Gilla

  2. Okej, skönt att höra att den var okej i alla fall! Känner igen det där med den fela sidan, men vem gör inte det … Tack så mycket 🙂 Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s