Jag kommer vara saknad

Jag har cirka en och en halv månad kvar på träningsboendet. Kanske, eller antagligen mindre som jag verkligen behöver fixa med lägenheten innan allting beräknats ska startas som är den 20 augusti. Jag har tänk att flytta ut den 13, alltså en vecka innan. Jag kommer få svar på det idag.

Men var är jag i processen? Separationsångesten ligger lågt just nu, men jag känner att saknadens känsla träder fram mer. Jag kommer sakna boendet mycket, väldigt mycket. Jag kommer sakna personalen, speciellt de som står mig närmare, de som lärt känna mig på en djupare plan.
Annars känns det mesta lugnt. Det mesta av ”pappersarbetat” är klart, snart helt klart faktiskt. Jag har en lägenhet och jag har ett boendestöd. Praktikplats ska startas, men det kan eventuellt bli förseningar på det. Men förhoppningsvis har jag en till den tidiga hösten.

Jag ser fram emot att flytta. Samtidigt som jag i bakhuvudet har att det kan bli jobbigt. Men här och nu, är det som har högst prioritering.

Jag vet att jag kommer vara saknad av boendet. Det har de sagt, flera stycken. Det är som jag har satt ett avtryck här. Det har även boendet gjort, djupt in i min själ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s