Ångesten knackar på min dörr

Det känns som om jag håller på att dö av trötthet (kanske lite dramatik där). Men jag är väldigt trött och det är mycket i min dumma skalle som inte får någon ordning eller innebörd. Jag kan inte samla det av värde och det är rent kaotiskt ibland. Och såklart blev det inte bättre av det nu har det blivit en förändring. Egentligen skulle jag på ett möte idag, som jag inte ser fram emot ett dugg och ångesten och nervositeten har ökat under dagen då jag fick reda på att mötet kommer bli imorgon i stället. Fuck säger jag bara. Vid sådana här tillfällen har jag lust att ta kol på min Asperger, men det vet ju jag att det inte att det går. Och det är meningslöst faktum att tänka på överhuvudtaget som jag behöver all energi jag kan få nu. Så jag försöker fylla på med musik, konst och dator. Och snart är en kopp kaffe med skummjölk (luxury).

Åh, vad jag hoppas att energin kommer tillbaks snart, som ångesten närmar sig min dörr.

2 kommentarer på “Ångesten knackar på min dörr

  1. Åh, vad jobbigt det där med att mötet flyttades! Jag tycker själv att sådant är skitjobbigt. Hoppas att du mår bättre snart! 🙂 Förresten, fan vilken snygg header du har nu!! :DKramar ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s