Rörigt men också bra

Jag har haft ytterst svårt att hålla koll på saker i huvudet, det mesta av mina tankar är röriga och diffusa. Därför känner jag att det också är svårt att skriva på bloggen. Eller att uttrycka mig överhuvudtaget. Gillar inte det, den känslan av att inte kunna ta rätt på saker. Hitta de rätta orden. I detta fall har jag nog kontrollbehov. När jag inte har kontrollen känner jag mig stressad.

Men det som händer runt omkring är ofta positivt, det går framåt med lägenheten. Det är fortfarande pappersarbeten kvar innan jag kan skriva på kontrakten, men förhoppningsvis blir det snart. Sen har jag fått mycket positiv energi efter min 20-årsdag.

Tatueringsmotivet
Ett portätt av Anaïs Nin

En annan, eller två andra positiva saker är att jag idag ska sälja mina två första tavlor, inte min konst men två av mina fotografier. Och med det kommer jag få extra knäck till tatueringen jag sparar till. Så med extra knäcken från tavlorna har jag samlat ihop över 2000 kronor. Den exakta summan är 2373 kronor. Så nästa vecka tänker jag gå förbi tatueraren och fråga om priset. Om det behövs mer pengar kan jag använda mitt andra sparkonto. Mina föräldrar tycker att jag ska tatuera mig innan jag flyttar från Värmland, som extra energi och styrka som det kan bli en jobbig tid efter flytten. Det har de nog rätt i.

Och så en annan sak som är positiv nu också är att jag ska på bio i helgen. En annan bra sak att se fram emot, när saker annars är tuffa.

6 kommentarer på “Rörigt men också bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s