Den oficiella 20-årsdagen, lägenheten, ny medicin och utvecklingen

Det finns en hel del som känns rörigt för mig nu. Även fast jag har fått en lägenhet, en väldigt fin och centralt. Även fast jag vet att boendestödet är klart enligt planering och det kommer startas i augusti. Även fast jag vet att sökandet av praktikplatsen är i full fart. Även fast jag snart kommer få testa en ny medicin. Även fast så mycket börjar lösa sig så kan jag inte sortera det i huvudet. Det är för mycket förändringar som jag inte kan sortera just nu. Så tankar flyger vilt omkring i huvudet, men det stör mig inte jätte mycket, även fast jag är tröttare nu och känner mig mer mottaglig för stress. Så känns det ändå okej, och jag har förklarat till min omgivning hur jag behöver ha det just nu. Inga förslag och erbjudande inför flytten, jag måste nu försöka sortera upp det i huvudet, hur jag vill ha det. Men just nu behöver energin stiga. Dessvärre kan jag säga att jag fortfarande sjuk, har varit det mer i en vecka nu. Men jag är på bättringsvägen.

Men bortsett från denna röra jag beskrivet är jag givetvis hur glad som helst för att jag äntligen fått en lägenhet. En tvåa med balkong, egen tvättmaskin och som ligger i centrum. Och att jag fick beskedet igår, under min officiella 20-årsdag … kan det blivit mycket bättre en så? Nej jag tror nog inte det.

Och att jag ska få börja med en ny medicin, som liknar anti-depressiv medicin som förhoppningsvis kommer göra att min bithiga/psykos (pms) vecka blir lättare. Just nu har jag det förjävligt rent ut sagt. Och en sak att lägga på notis är att när jag fått mina självskadeåterfall oftast ägt rum under denna veckan. Min kontaktperson och jag har också ifrågasatt om det faktiskt varit så att jag till och med tagit mina överdoser under den veckan.

Sammanfattning: Läget är svajande men samtidigt löser sig knutar upp och saker faller på sin plats.

6 kommentarer på “Den oficiella 20-årsdagen, lägenheten, ny medicin och utvecklingen

  1. älskade liten!var har du fått lägneheten?va jobbigt att du är sjuk:/men det blir bättre du får vila och dricka mycketkanske ska dricka nyponsoppa??det är mammas bötemedel mot i princip allt hon brukade alltid koka nyponsoppa till oss när vi var sjukasaknar dig siz

    Gilla

  2. Sofie: Skriver på din blogg om vart jag ska bo 🙂 Har druckit mycket te med honung och använt nässpray som tusan. Men det börjar bli bättre i alla fall. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s