Bortsett ditt och datt så finns det positiva nyheter

Denna dag är blandad. Skit seg i kroppen, halsont och smått uttråkad. Men ändå är jag lugn humörmässigt och har fått två positiva nyheter. Den ena är att The Agonist kommande skiva finns att streama. Den andra positiva nyheten är att jag fått en visning på en annan lägenhet. Så nu har jag alltså en fördubblad chans för att få en lägenhet till flytten ut från träningsboendet, som äger rum i augusti månad. Som känns lugnande, självklart.

På måndag blir det fler tråkiga telefonsamtal, men nödvändigt. Även har jag frågor att ställa dem också.
Man kan inte komma från, vuxengrejer är förbaskat tråkigt att ta tag i.

Min dag lär nog fortsätta att vara tråkig också, som jag kände att badmintonen inte var aktuellt som mina hals är sträv och tjock av halsont. Sen är jag inte en person som tar för sig att fråga om man inte kan hitta på något annat istället. Det är sällan jag frågar sånt. Men det kvittar, som personen som då kommer vara med inte är min favorit typ av umgänge. Bättre att dricka te med honung och titta på kära Disney klassiker.

2 kommentarer på “Bortsett ditt och datt så finns det positiva nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s