Broderar som tusan

Jag är fortfarande i en pysslig och kreativ period. Just nu har jag börjat, eller snarare återupptagit arbetet med min broderade Lenore väska. Ett helvetes arbete kan jag säga, och som jag inte har någon fungerande symaskin för tillfället, är jag ändå ihärdig och syr in till och med kanter för hand. Just nu är jag i fas med att brodera motivets konturer. Sen är det många steg kvar. Men en sak är säker, när jag är klar med den kommer jag att ha en originell väska. Jag älskar originellt.

4 kommentarer på “Broderar som tusan

  1. freddy: Fast dra inte alla på ett strå. Det finns visst mainstreama människor är bra, det är hur man är som person. Men jo, visst är det speciellt att vara annorlunda ändå 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s