Jag kan äntligen andas ut

Poser

Jag känner mig ännu mer lättad nu, till och med lite hoppfull. Då jag fått ett erbjudande om en visning på en lägenhet. Jag försöker nu att få tag på en person så jag kan få titta på lägenheten. Men det ordnar nog sig på något ett eller ett annat sätt. Nu håller jag tummarna stenhårt.

Det har varit en bra dag och har hunnit med väldigt mycket. Jobbet, lunch, buss till stan, fixat mycket på stan, hem, promenad, fixat här hemma och försöker att lösa saker och ting, men med ro försöker jag påminna mig om.

Det har varit så mycket bollar i luften. Nu har en pollett fallit ner i alla fall, förhoppningsvis. En bland de bästa sakerna med denna dag är att stressen har släppts så kolossalt av mig. Jag kan äntligen andas ut.

4 kommentarer på “Jag kan äntligen andas ut

  1. freddy: Tack! 🙂 Hittade solglasögonen under stadsturen, älskar pilot brillor hehe. Visningen jag kommer få är i Ljura, men jag har även sökt lägenheter utanför det. Miss you too brother ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s