3 kommentarer på “Konstnärligt: Framtiden låg bortom mina tankar

  1. riktigt snygg bild och bra skrivet svar från shining inlägget: ooojj det skulle betyda skit mycket syster<3dels för att ja är shining freak hehe och att det är från dej.om du kollar på alla shining omslag så är det konstnärligt till hundra.det är det som är så bra med shining för dem har ett skitsnyggt omslag jämt och deras musik är så äkta.love you so much<3

    Gilla

  2. freddy: Tack ❤ Det är hämtat från min självbiografi.Jo musiken talar väldigt mycket, och tilltalar mig också. Börjar lyssna mer och mer på Shining, Halmstad är helt otrolig. Skulle vara en ära att få göra en Shining målning till dig ❤

    Gilla

  3. ååh<3 halmstad skivan är enligt mej en av dem svenska bästa skivorna ever<3men och andra sidan.folk uppfattar som shining ett band med bara negativer.visst det kanske är så men du och ja ser det som en styrka i hans musik<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s