Alla röster bara skav i öronen

Jag är helt mörbultad i huvudet. Och dricker kaffe nu för att hålla mig vaken. Mitt Asperger jag är inte så förtjust över att sitta i personalmöte, men det är ändå värt, man lär sig något nytt. Det är bara att betala priset efteråt, som inte är något fenomenalt, underbart pris direkt. Alla röster bara skav i öronen.

Annars känns saker och ting, lugnt och harmonisk. Till och med bra. Försöker verkligen njuta nu, och inte tänka på morgondagen, för i min värld kan det hända vad som helst. Är jag beredd på. Men nuet är det som jag försöker att fokusera på. Njuta av känslan över att må bra. Ja, jag mår faktiskt bra.

4 kommentarer på “Alla röster bara skav i öronen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s