Positiv energi, ja tack (och shopping)

The high shoes.

And the green dress.
2012-2013

Trots den irriterande morgonen igår så vände dagen ändå. Senare under dagen åkte jag till stan. Jag var ute efter ett par röda jeans, men tyvärr hittade jag inte några i ett acceptabelt material (på grund av min Asperger), men istället hittade jag ett par sjukt snygga skor/sandaler. Jag är än helt såld på höga skor, och dessa skor går också att gå i, utan att få helt förstörda fötter. Sedan hittade jag även en cool grön tunika/klänning. Plus att jag hittad en kalender för 2012-2013. Så en fulländad och lyckad stadstur blev det. Och det behövdes, efter att jag städat hela stora lägenheten och kände mig allmänt trött och seg. Positiv energi, ja tack.

8 kommentarer på “Positiv energi, ja tack (och shopping)

 1. snygga grejer du köpte<3själv hade ja inte lika tur.mobilen dog när ja skulle åka från jobbet och utan musik.det gick åt pipan :(<3

  Gilla

 2. freddy: Tack 🙂 Fan va jobbigt 😦 Förstår hur du känner, det var så för mig också för någon dag sen … suck. Det suger verkligen. Men tänk, vad mycket musiken hjälper ❤ Miss you ❤

  Gilla

 3. det är sjukt snyggt med högaskor och så får man oxå snygg hållning avtomatiskt och vem gillar inte det??suktar efter ett par på newyoker men har tyvärr inte råd att köpa dem men jag ska bara ha dem det är sommarens skor that´s it liksom

  Gilla

 4. sofie: Visst är det snyggt, man blir lång + bra hållning. Det är inte fel alls.Åh, okej. Tråkigt att höra 😦 Men du kanske kan hitta ett par någon annanstans. Håller tummarna. Kramar ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s