3 kommentarer på “Målning på G (barndoms självporträtt)

  1. Svar: Det visste jag redan, men det jag undrar är hur man lägger dit bilder osv i pixlr exempelvis. För när jag öppnar nya lager och så, så ska man ju kunna fixa så allt hamnar i ett lager efteråt, det är det jag inte förstår.. =/ Och i fotoflexer blir aldrig ngt transparent när jag öppnar nytt, för man måste välja att öppna en vanlig bild. Photoshop har jag ej och det tänker jag inte köpa..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s