Nya piercingsmycken

Jag fick hem post igår, piercingsmyckena jag beställde förra veckan via crazy factory. Som mina tidigare smycken har varit allt för långa och det blivit problem utifrån det, så kände jag att jag verkligen behövde nya. Speciellt till kinderna. Beställde även en ny ring till min septum, och en ny labret till läppen. Nöjd är jag verkligen.

2 kommentarer på “Nya piercingsmycken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s