Trots allt blev det bad (revanch)

Revanch. Ifrån igår. Den plötsliga vändningen som fick fart igår gjorde mig helt utmattad, så det fanns helt enkelt ingen kraft för att ta ett första doppet. Men idag tog jag en revanch! Och så farligt var det inte ändå inte, trodde ju att det skulle bli en form av suicide mission. Visst, skönt var det inte, två dopp under ytan sen räckte det. Men förhoppningsvis blir det mer bad, men i sommar.

Revanch alltså, nu börjar jag må bättre. Det har varit en tuff vecka. En jävligt tuff vecka. Flera gånger har jag känt att jag akut behövt prata med en läkare. Och det var länge sen det var så att jag pratar via andra personer, Hon och Han i mitt fall. Och jag agerar utifrån dom. Och känner att de intar min kropp. Och så har jag pratat en del om Sjukdomen. Som är en inbillning, och Hon och Han är bara ett sätt för mig att skylla ifrån mig själv och mina handlingar. Men det är svårt att se det då, när man är mitt upp i det. I ett psykotisk beteende. Och så medicin påverkad jag har varit, och är lite än, gör det inte heller alltid lättare att tänka klart, fritt. Men medicinen har behövts, som ångesten har varit väldigt stark.

Och jag vill tacka min bror, för samtalet vi haft idag. Det, du hjälper mig.

2 kommentarer på “Trots allt blev det bad (revanch)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s