Från exalterad och glad till förstörd

Det blev inget bad igår. Jag var helt exalterad och väldigt glad innan. Men efter samtalet vände mitt humör, från glad till helt förstörd. Anledningen kommer jag inte ta upp här, då den är allt för personlig och jag kommer inte berätta den för någon annan heller. Bara min kontaktperson får veta. Hon säger att hon kan hjälpa mig och att det kan bli bättre. Men befinner mig i en svår situation nu, då jag upplever valet nästan omöjligt att ta. Men nu orkar jag inte skriva något mer om det. Jag är allt för trött.

Ja, jag är helt slut bokstavligt talat. Orkar inte med någonting nästan. Var ändå och handlade grejer och mat, först på Ica, sen apoteket och sist Pekås. Och så får jag inte heller glömma att jag var till biblioteket. Det är ju något positivt. Men nu ligger jag utslagen i sängen, och tänker inte gå upp på ett tag. Nästan alla krafter är slut. Jag har inte satt igång datorn och har ovanligt vis inte sminkat mig. Bloggar från mobilen. Så är läget nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s