Jag är en typ som har näsan i boken

Ett av mina största intressen och passion här i livet är böcker. Sedan jag var liten har jag gillat böcker. Det var böcker jag lekte med, det var böcker som jag hade med mig överallt. En liten rolig historia är att jag som liten försökte smuggla ut en bok från affären. Jag var inte medveten om det, som jag var väldigt liten. Men jag kom ihåg att min far skämdes lite, eller han har sagt det nu efteråt. Men alla har vi varit små.

På många foton från min barndom kan man lägga märke till en bok. Böcker har alltid varit en trygghet, och det är det än.

Så att jobba på bibliotek är en ultimat arbetsplats. Som mina diagnoser ställer till det på många sätt, så kan jag ändå känna en trygghet. Som jag är omringad av böcker.

Och kalla mig för en bokmal om ni nu så vill. För det är jag, och jag är stolt över det. Jag är en person som föredrar att hålla näsan i boken. Och kalla mig för en tråkmåns om ni så nu vill. Men ovasett, är jag stolt över att vara den jag är. Och ingen annan.

Böcker 4 ever in life

4 kommentarer på “Jag är en typ som har näsan i boken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s