Humärsväningar intervall 10 procent 100

Humörsvängningar. På bara tio minuter kan mitt humör skifta från orolig till arg, från arg till frustrerad, från orolig till självskadebenägen. Så fan nej, det är inte lätt att hänga med en själv. Är som en tornado. Kaos. Kaos. Kaos.

Men jag får ändå inte glömma det som är positivt. Jag har bett om hjälp idag, istället för att ta till ett självskadebeteende, jag har orkat tvättat och jag har varit till praktiken. Dessvärre är jag medveten om att det gapande, ihåliga inom en oftast är starkare en det positiva som äger rum. Det negativa känns starkare en det positiva. Men det positiva är starkare en det negativa.

4 kommentarer på “Humärsväningar intervall 10 procent 100

  1. sluta skriv om mej syster hehe.nejmen ja vet hur det är.jag är som yin och yang ibland.kan va på jobbet.ja kan va skitglad tills nån säger fel och då blir ja irreterad och arg på bara några sek och sen kan bli glad igen.det tar mycket på krafterna.:(<3

    Gilla

  2. freddy: Hehe vi är ju väldigt lika. Precis, yin och yang, skit jobbigt. Men det är ändå tur, att svängarna kan minska emellanåt. Men det är skit verkligen, när man är super trevlig och mår super till att bli bitch och må utöver det 😦 Som du säger, det tar på krafterna. Men det vänder ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s