Önskedröm lika osannolikt som myntet i vattnet

Underbara dröm, men bara blott en önskedröm. Där allt löste sig, allt som jag istället tänker på nu. Jag väntar här, nu utan resultat. Förkrossad av sanningen. Som känns osannolik att ändra. Frågetecken växer, gjorde jag något fel nu ändå? Borde jag sagt mindre? Men vad spelar det för roll, i dessa diffusa tankar, jag varken kan ändra eller göra något annat åt.

En kommentar på “Önskedröm lika osannolikt som myntet i vattnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s