Konsten att ta det lugnt

Jag har varit extremt trött de senaste dagarna. Antagligen beror det på min kreativitet som varit starkt under den senaste tiden. Ibland ger inte bara kreativitet energi, utan den tar också. Mer en vad man kan tro. Så jag går nu med släpiga steg och trötta ögon, samtidigt som jag inte riktigt kan sluta att skapa saker. Jag är fortfarande helt såld på att göra pärlramar. Men jag har sagt till mig själv nu, en till bara. Annars kommer det dröja ännu längre till energin kan komma tillbaks.

Sen är det ju det där med vilan. Nu när jag varit kreativ så har jag inte tänkt på, eller prioriterat att ta lugnt särskilt mycket. Igår vilade jag inte först vid kvällen. Så en hel dag med saker att göra i nonstop … kanske inte underligt att jag kände mig sjuk mot kvällen. Men det var övertrötthet snarare en förkylning. Så dagen löfte till mig själv: Ta det lugnt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s