Harmoni? Eller vad?

Nu är det femte gången jag har försökt skriva en passande mening, men saken är den att jag inte vet vad jag känner, eller ens vad mina tankar betyder. Min vardag är avslappnad nu, inte särskilt mycket ångest, panik eller ledsamhet … Jag försöker fortfarande klura ut något träffande att säga, att det är så det är givetvis. Men vad jag en känner eller tänker så vet jag inte hur jag ska formulera det. Som är konstigt, som jag annars inte har det svårt för att berätta om mina känslor. Men är det så här det är att må bra? Att man inte behöver förklara? Att man tar saker med ro? Att man inte ständigt behöver kämpa, som harmonin finns där? Jag vet inte, just nu svamlar jag nog mest.

Allt som allt, så flyter vardagen på. Jag känner mig extremt duktig faktiskt, som tar tag i disken med jämna mellanrum, går till jobbet och gör sådana grejer som skall göras och att jag också gör saker utöver det. Som just nu tvättar jag soffans tygkläder och jag löser problem som stört mig under längre tid. Jag tycker nog att har gjort mig förtjänt av de nya piercing smyckena jag beställt, de två böckerna och skivan.

3 kommentarer på “Harmoni? Eller vad?

  1. freddy: Den ena boken heter Hungerelden (inte ungdomsboken Hungerspel) som är den andra boken i thrillerserien om Victoria. Rekommenderar den starkt, bortsett från att det är en ganska random handling så är den jävligt spännande, första boken heter Kråkflickan :)Den andra boken jag köpte var den andra boken i fantasy serien Ödets svärd, som jag föll för när jag var till jobbet, hittar alltid massa bra där när jag samtidigt arbetar 🙂 Och skivan, hehe är den senaste av Eths som jag inte fått tag på än, du vet av allt krångel. Men frågade min mamma om hon inte kunde beställa den via Vaxkupan, så hon var snäll och gjorde det. Så nu borde den nog komma snart. Hoppas jag. Älskar dig min bror ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s