Ny konst – album omslaget till Eths – III

Klicka för större bild

Igår avslutade jag min målning, denna tavla har jag arbetat med under 3-4 dagar. Jag har utgått från Eths nya skivas albumomslag. Det var ett tag sen jag avslutat en målning, jag har flera som står ofärdiga, då jag tappat gnistan. Men med lurarna på med alla Eths skivor på shuffle har jag fullföljt detta verk, som jag måste säga att jag är väldigt stolt över, inte för att skryta, men också imponerad.

6 kommentarer på “Ny konst – album omslaget till Eths – III

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s