En trött dagÄr verkligen sliten nu, och har nästan gått upp i den andra andningen: är pigg fastän jag är trött. Kallsvettas av trötthet och känner mig febrig. Också det av tröttheten. Även fast jag borde kunnat sova bra länge så gick jag ändå upp vid 6 tiden, trots att jag somnade efter midnatt. Nu gäller det att hamna i rätt gängor igen, annars kommer jag fortsätta att gå runt med halva hjärnan av, med sömniga ögon och seg i kroppen. Det blir inte så bra i slutändan. Så det kanske blir insomnings tablett ikväll.

2 kommentarer på “En trött dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s