Hjärnspökens gestalter

Att minnas, men att inte förlora sig själv i minnet, är det möjligt? Att hålla sig levande i den druckna världen från förr? Minnena som tränger sig inpå under ens hud. Det känns varje gång som jag ska förlora mig själv igen. Jag behöver ha en säkerhet, en mur. Samtidigt som jag hatar den muren, på något sätt. Behöver jag finna en fristad ifrån mina hjärnspökens gestalter. Att få vara ifred inombords.

2 kommentarer på “Hjärnspökens gestalter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s