Ny mobil och annat

Första dagen hemma blev verkligen bra, och för en gång skull har jag tur. Äntligen. Efter tågresan så var jag med min förälder och handlade, sen åt vi sushi och efter bar vi väg mot det stora teknik köpcentret för att kolla på en ny mobil. Och jag hittade den HTC XE med beats som jag kikat in innan, egentligen var den slut, men fick visnings exemplaret med rabatt och fick även en försäkring på rabatt. Ja, tur för en gång skull …

Idag blir det mest att ta det lugnt, titta igenom bloggar och checka facebook. Har inte blivit mycket data, som jag farit och flängt överallt. Sen blir det kvalitetstid med min familj. Och imorgon, äntligen ska jag träffa min underbara bror, saknar honom så in i bomben.

Och nu börjar andra problem som varit lösa sig, som känns underbart. Livet, det är underbart nu.

4 kommentarer på “Ny mobil och annat

  1. Vanjavit det är så kul att du har kommit hem, vi saknar dig alltid. Men det är tråkigt att du åker så snart. Men är det okej att jag snor din mobil? Den är cool!Saknar och älskar dig ❤

    Gilla

  2. feennyykatt: Hade de jätte trevligt och saknar dig och alla ni andra där hemma. Haha, försök du 😉 ❤ Du kanske borde skaffa dig en ny mobil? ❤ Tack för din fina tiden ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s