I fall. I rise

Det har varit ganska kaotiskt de sista dagarna, vet varken ut eller in. Eller vad som händer kring den snurriga miljön, tillvaron jag befinner mig i. Att fånga tankar och att fånga känslor, de som springer på snabba hästar ifrån mig. Är svårt. Och utan att kunna hjälpa det, har jag trampat i fallgropar. Men det viktigaste, jag har klivit upp igen.

Imorgon blir det avfärd till min lilla tripp hem. I fyra dagar ska jag stanna, första dagen blir det mer att ”installera” sig, men sen ska jag se om jag hittar en ny mobil. Det är ganska störande att när jag pratar i telefon så hör jag nästan bara brus, som har den konsekvensen att jag säger va? nästan hela tiden, som en tant utan hörselapparat. Plus andra anledningar också. Får se om jag hittar någon.

Andra dagen blir det en vilodag, kanske hittar på något med mina systrar små, och kanske tar en joggingtur, och gör några styrkeövningar.
På onsdagen ska jag träffa min soulmate/bror, som jag ser fram emot enormt.

På torsdagen blir det hemfärd. Sen är jag ledig resten av veckan, så det blir en hel vecka utan jobb och under helgen, 100% vila.

4 kommentarer på “I fall. I rise

  1. glöm inte presenten nu syrran<3ser så fram emot det och ja finns alltid om du faller att ta emot dej<3för ja vet att du skulle göra exakt samma sak mot mej<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s