Trots otur så finns det bra saker

Trots all otur som blivit så har det hänt två bra saker. Det första är att jag äntligen tagit tag med att berätta för en person angående mina sista fotouppdrag. Som det varit väldigt typiskt varje gång, när jag sökt henne så har hon inte varit där, så berättade jag allt via mail istället, även om jag kanske velat ta det öga mot öga så skulle nog det aldrig blivit av. Men nu har en klump inom mig löst upp.

Sen det andra postiva är att jag fick ett sms av min soulmate och han berättade att vår sida, The Metal Channel på facebook har gått upp i 56 likes, men vad är det man ser nu 104(!!) likes. Hurra, hurra för det minsann(!)

2 kommentarer på “Trots otur så finns det bra saker

  1. du skulle ha sett min reaktion när ja såg att vi bara växte och växte inatt.ja skit fan nästan på mej hehe<3men det är mest för ja gör reklam och hela tiden och nu så går det jävligt bra<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s