Problem, krångel, OTUR

Har blivit gråhårig, inte bokstavligt, men jag har haft så jävla mycket krångel, en otalig lista känns det som. Speciellt igår, då var det en otursdag. Jag har väntat hem en skiva, men som den inte kommit från det ställe jag beställde den ifrån och det har gått flera veckor, nästan en månad så bestämde jag mig för att avboka den. Det var inget problem, men sen ville jag beställa den från ett annat ställe. Det första stället klantade jag mig till mig på, blev medlem men sen visade det säg att minimum summan var 250 kr, men skivan kostade inte så mycket och att beställa något annat för att fylla ut priset kändes onödigt. Och sen försökte jag med nästa ställe, men nej då var kortet ogiltigt, som inte stämmer. På nästa ställe var likadant. Men sen klantade jag till det totalt och råkade klicka på ett sätt jag sedan märkte jag inte kunde betala via. Så då avbokade jag ordern där också. Och sen, kakan på moset så lyckades jag komma igenom på ett annat ställe, men vad visade det sig att bli sen? Även fast jag betalat så fick jag inget bekräftelse mail, och orden syns inte på min beställnings sida fast jag betalt. Fan säger jag bara.

Men nu har jag mailet om problemet och hoppas att ordnar sig snart. Så ja, kanske inte underligt att jag blivit gråhårig i förtid … Det vilar något slags ont omen på denna skiva.

2 kommentarer på “Problem, krångel, OTUR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s