Börjar snart sälja foto

Dagen har en så länge bestått av arbetet, fika efter det och matte räkning därefter. Har nu tänkt börja sälja mina foton, inte konst än, men det kanske kommer snart. Det kommer ske genom bloggen och eventuellt facebook. Så framöver kommer det antagligen en ny sida här på bloggen. Hoppas att det finns någon som är intresserad.

För det känns som nu, att jag har kommit upp i en sån pass professionell nivå i mitt foto och min konst. Så jag kan känna mig stolt över det jag åstadkommit. Och så vet jag att det finns några som är intresserade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s