Livet är färgfullt

Även om det går upp och ner, mer eller mindre, som det brukar vara. Så händer det mycket positivt. Vissa av de sakerna glömmer jag helt bort. Som idag, släpper mitt minne om vad som sas under jobbet. När jag satt och fikade med arbetskamraterna så sa min handläggare att när jag sedan börjar på det nya biblioteket, när jag flyttar. Att jag skulle fråga till min handläggare där, om jag får börja använda biblioteks systemet, som kändes hur positivt som helst att höra. Att jag nu har lärt mig hur ett bibliotek fungerar och kan ta nästa steg. Snacka om glad man är. Sen, så är det ju hemresa snart, som jag längtar så mycket efter. Och som idag, orkade jag jogga igen. Jag har haft ont i benen innan. Men det är alltså bättre nu. Och alla de små sakerna som händer, gör livet värt att leva. Ja livet, det känns färgfullt igen.

2 kommentarer på “Livet är färgfullt

  1. blir så glad av att höra att det går bra för dej för mej går det bra med även om ja hade en riktigt piss dag igår så är allt bättre och att ja vet att vi ska träffas nästa vecka gör saken tusen gånger bättre.love and miss you sis<3

    Gilla

  2. Freddy: Jo, det är så livet är, upp och ner. Och lite mer för oss som inte är som alla andra. Lääängtar hur mycket som helst nu ❤ Ser fram mot det så, så, så mycket ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s