Min insiktsfullhet är en sköld

Jag kände för ett tag sen, när jag började att fundera på hemresa, att det inte var en positiv tanke. Fast ändå. Men det kan bero på hur jag mådde då, kände mig utmattad och utpumpad av livet och mitt förbaskade bipolära-eremit-damp humör. Men nu känns det betydligt roligare att tänka och längta efter hemresan, om cirka en vecka. Som jag nu känner mig stabilare och mår allmänt bättre så kan jag verkligen se fram emot den 100%. Att få träffa min bror/soulmate, mina systrar och föräldrar. Samtidigt känner jag att det ”sundare” sättet jag har att se på saker gör så att jag känna mig lugnare. Att inte planera för mycket saker, även om jag skulle vilja träffa andra vänner jag har i hemorten (ni vet vilka ni är) så måste jag dessvärre begränsa min vardag och mitt liv. En erfarenhet som känns jobbig att veta … I sådana fall vill jag vara ”vanlig””normal” som ”andra”. Så jag skulle kunna orka göra mer saker. Men orken finns inte där. Det är min bittra kaka här i livet som jag måste bita i. Men ändå, så är min insiktsfullhet en sköld jag har, mot det negativa som kommer, från och till.

6 kommentarer på “Min insiktsfullhet är en sköld

  1. älskade syster du vet att vill du och orkar du så är det bara att ringa eller smsa finns här om du vill ses och träffar dig gärna om jag inte har annat för mej. <3jag saknar dig vackra vanjavit 🙂 love you always and forever

    Gilla

  2. Jackie: Jo, jag ser fram emot det mycket, det lär bli bra också, känner det på mig :)Även de metoder som verkar dumma, kan funka lika bra. Det gäller att hitta knepen här i livet.Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s