Så det vänder igen, mitt liv, till något bättre. Något bra

Så vad är planerna för denna dag, handlat mat är checkat från schemat, sen blir det film, mys och senare i eftermiddag en promenad till fiket med personal. En ganska bra dag tror jag det blir idag. Sen måste jag säga att jag känner mig stolt över mig själv, för några veckor sedan så hade jag tappat kontrollen över min handlingar. Men det känns som nu, att jag börjar få kontroll över mitt liv igen, att jag inte styrs av ångesten och andra negativa känslor. Igår eftermiddag och kväll, kände jag ångest flera gånger, men istället för att trigga igång känslan och tanken, så lät jag känslan vara, lät den passera och distraherade mig med andra saker istället. Som musik, läsa och tv-spel. Sen tror jag med tanke på, att jag sparar pengar till tatueringen, och att jag ändå vill tatuera Lenore tatueringen först, och inte porträttet av författaren så behöver hela min underarm läka, ärren menar jag. Det sporrar mig till att verkligen göra ett ärligt försök att stoppa mitt självskadebeteende en gång för alla. Så det vänder igen, mitt liv, till något bättre. Något bra.

2 kommentarer på “Så det vänder igen, mitt liv, till något bättre. Något bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s